Не, не дава оръжие на Украйна. Какво правят с българските оръжия другите

...
Не, не дава оръжие на Украйна. Какво правят с българските оръжия другите
Коментари Харесай

Министър Гьоков: Темата с оръжията за Украйна не трябва да е на дневен ред в обществото

Не, не дава оръжие на Украйна. Какво вършат с българските оръжия другите страни, които получават е тяхно решение. Това съобщи министърът в оставка в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. 

Ясно е, че опозицията, която разклати държавното управление ще твърди противоположното. Всеки може да твърди каквото желае само че би трябвало да покаже документи, с които да покаже че се изнася оръжие. За мен е необичайно, че всички се занимават с проблем, който не е на дневен ред. Президентът би трябвало да е по-заинтересуван дали ще бъде признат бюджета, не за тематиката за оръжията, сподели още Гьоков. 

По думите му през днешния ден БСП ще вземе решение какво ще предприеме и дали ще подкрепим предстоящ кабинет на " Продължаваме промяната "

Въпросът на дневен ред е дали ще има политическа непоклатимост. Забавяме решението за 25 ст. надолу за горивата, а виждам че цените се усилват. Закъсняваме със периодите, с които можем да реагираме за изплащането на пенсиите. Закъсняваме с намаляването на цените, отстъпките за българите. Политическата неустойчивост няма да докара до на никое място, означи министърът в оставка. 

Според Гьоков политическата непоклатимост в страната е обезпечена от Конституцията със основаването на служебни държавни управления и връчването на мандати. 

Ако реши да взе участие в коалиция ще сложим услоявията. Трябва да се придържаваме към коалционното споразувмние, което и все още работи. Дали ще сложим нови условия, още веднъж ще решат колелктивните органи на. Не е изключено да сложим въпроса за възобновяване на контракта с " Газпром ". Добре е да приказваме за осъвременяването на пенсиите от 1 октомври. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР